Azt szeretnénk, hogy lefogy: 8 felső fogyókúrás tippek a start – saveur–selffrguilt
 

Azt szeretnénk, hogy lefogy: 8 felső fogyókúrás tippek a start

| Posted in Uncategorized

Azt szeretnénk, hogy lefogy: 8 felső fogyókúrás tippek a startSóvárgást, yo-yo diéta, a rossz képzés lehet, hogy ez nagyon nehéz, hogy lefogy. De a helyes tippek hozhat tartós siker: ezek közé tartozik az egészséges táplálkozás, valamint a megfelelő mennyiségű testmozgás. Ha készen áll, hogy hadat a túlsúly, akkor tisztában kell lenniük azzal, hogy a…

…fogyás kezdődik a fejét. De meg kell gondolni, hogy miért szeretnénk, hogy lefogy. Csinálsz magadnak? Vagy azért, mert szeretnénk, hogy más emberek, mint te? Csak a tartós siker, ha csinálsz magadnak, – leginkább – az egészségre.

…be kell állítani a középtávú célok. Ha úgy tervezi, hogy elveszti a 25 kg-ot, akkor kap csalódott gyorsan, mert lehet, hogy nem történik olyan gyorsan, könnyen, ahogy gondoltam. Meghatározott középtávú célok: a munka elvesztése, az első 5 kg ünnepelni az eredmény! Majd állítsa be a http://caphealthcheck.eu/ következő cél–, akkor biztos, hogy sikeres legyen.

…a fogyás jó móka lesz! Nincs értelme, hogy fél szívvel, futás 10 km-minden nap, amikor valójában séta talán szórakoztatóbb. Vagy tiltó minden édesség – , akkor egész nap gondolok rá.
Próbálja meg futtatni a rövidebb távolságok, de több alkalommal egy héten. Azt is meg kell adni fajta: össze a fitness rutin más sport, mint az úszás vagy a tánc. Ami számít, az az, hogy jól érzed magad! Ugyanez vonatkozik az édességet ne egyél minden csokit találsz, de nem tiltották be mindent a diéta. Megtalálni az egyensúlyt – ez a siker kulcsa.
Egy tanulmány a Kaiser Permanente Központ Egészségügyi Kutatás azt sugallja, hogy elveszíti kétszer annyi amikor egy diétához. Nem hiszed? Akkor kérdezd meg magadtól ezt a két kérdést: mit ettél egész nap a mai? Mi a folyékony kalóriák volt fogyasztani? Hmm…nem emlékszem semmire? Valószínűleg nem. De ha azt szeretnénk, hogy lefogy, fontos, hogy hozzon létre egy kalória deficit. Az első lépés, hogy tisztában legyen az étkezési szokásokat követve, élelmiszer (egy étkezési naplót). Ez segít, hogy megszüntesse a rossz szokások.

4 ELŐNYEI ÉLELMISZER NYOMON KÖVETÉSE:

Egy világos áttekintést hány kalóriát fogyasztanak naponta.
Kaja naplót vezetni tárja fel, hogy a rossz szokások (pl. egy kis felesleges kalória) – ez az első lépés, hogy változnak a dolgok!
Zsír, fehérje, cukor, szénhidrátok: élelmiszer-nyomon azt tanítja, hogy több, a táplálkozás, amely tápanyagot kell.
Abs nem tett a konyhában: ha el akarod érni a személyes célok nélkül a yo-yo effektus, meg kell változtatni a diéta.
“Hol is kezdjem, ha azt szeretnénk, hogy lefogy?” Azt hiszem, hallottam már ezt a kérdést több százszor több, mint az elmúlt 10 évben a fitness ipar. Miközben mindenki tervezet fogyás (pedig kellene), más lesz, ott biztos, hogy bizonyos kezdve blokkok, hogy a munka egyáltalán mindenki. Nem vagy egyedül, ha nem is tudom, hol kezdjem. Rengeteg ember van, mint te, nem kell szégyenkezned vagy kínos, hogy ezt a kérdést. De remélhetőleg ez a kiküldetés fogja megválaszolni ezt a kérdést, akkor nem kell kérdezni, már – ez a cél!

KEZDJÜK EZEKKEL 8 FOGYÓKÚRÁS TIPPEK:

1. DÖNT!

Ez a #1 a legfontosabb dolog a világon. NEKED kell eldöntened, hogy beteg vagy, ahogy élsz s az idő a változásra. Van, hogy elérje azt a pontot – senki nem lesz képes kényszeríteni. Van, hogy a munka minden nap, szóval ez a kötelezettségvállalás, illetve a határozat kell származik! Dolgoztam az emberek előtt, akik nem teljesen úgy döntött, de bérelt fel, mint egy edző, mindegy. Elég nyilvánvaló volt, mert a meghajtó meghatározása, valamint minden szikra volt, ment gyorsan. Sőt, sokan még akkor is hazudott arról, hogy mit ettek, vagy rejtsd el tőlem, mikor megyek be a szobába! Hmmm….ez NEKED (nem én!). Ez teljesen így van!

2. SÉTÁLNI

Séta hihetetlen előnyöket tud csinálni bármikor, bárhol. Séta egy alacsony stressz, alacsony-hatás forma gyakorlat (nem úgy, mint a futás vagy ugrás), valamint kiváló zsírégető. Csak csipke a gyaloglás cipő, sportcipő, edzőcipő (bármit!) menj! Ez a tökéletes idő, hogy figyelj, hogy motivációs podcast, a kedvenc lejátszási lista vagy egy audio könyv. Nem hiszem, csak úgy!

3. HOZZON LÉTRE EGY JÖVŐKÉPE

Megy keresztül egy csomó újság, kivágott képek az álom az élet, a test, a gondolkodásmód, ház, stb. Tedd az egészet egy parafa vagy kartonlapra, majd akaszd fel a helyet, hogy majd meglátod, minden nap. Nézd, elképzelni, milyen érzés, hogy elérje ezeket a célokat (igen, akkor csukd be a szemed), valamint úgy DÖNT, hogy akkor ott nem számít, hogy mit. Van egy csomó kép Oprah Winfrey, Jillian Michaels-a jövőképem. Gyakran érintse meg a szíve, majd érintse meg az enyém–, mint ha át a szívében ezek az emberek, akik inspirálnak, hogy magam. Nem érdekel, ha ez furcsán hangzik, szerintem ez csodálatos!

4. NE IDD MEG A KALÓRIA – VÍZ CSAK!4. NE IDD MEG A KALÓRIA – VÍZ CSAK!

Nem gyümölcslevek, üdítő, sportital…csak víz! Cél a 35-40 ml / ttkg. S hozzá 500-1000 ml / óra gyakorlat. Ó, nem diétás kólát. A mesterséges édesítőszerek még mindig aktiválja a “jutalom utak”, amelyek aktiválódnak, amikor egyél édes ételeket. Vannak azonban nincs kalória, így semmi sem kapcsolja a kapcsolót off – ezáltal egyre több egészségtelen étel utáni sóvárgást.

5. HATÁROZZA MEG A “MIÉRT”

Miért akarsz fogyni? Azt kell, hogy írjam ezt le, hogy mindenhol: a vision board, a tükör, az autó, a telefon, a pénztárcájában, az asztalon…a kép! Valami érzelmileg kényszerítő, “azt akarom, hogy megfeleljenek a feszültség, hogy chase a gyerekek körül, anélkül, hogy érezte a levegőt”, “azt akarom, hogy érzem magam, jó ez a ruha/ruha vettem a legjobb barátom esküvője”, vagy “azt akarom, hogy hosszabb ideig élnek, mint a szüleim.” Kérem, ne essenek áldozatul a mém, Hogy “ez azoknak, akik azt mondták, hogy nem.” Kit érdekelnek azok az emberek! Leiratkozni őket, mint egy e-mail – viszlát!

6. EGYENSÚLY, STABILITÁS

Kezd azzal, gyakorlatok, miközben egy lábon egyensúlyozás vagy instabil felületre (a homokban futni, edzeni egy BOSU labda, stb.) Ez segít a neuromuszkuláris rendszer hatékonyabban dolgozni, valamint erősítse a mag, stabilizáló izmokat, hogy csökkentse a fájdalmat, sérülést. Akkor próbáld ki ezt a fantasztikus, hatékony egyensúly, stabilitás képzés alábbi videót.

7. KÖVESSÉTEK AZ ÉTELT

Mennyit eszik? Tudod egyáltalán? Sok embernek fogalma sincs, hogy hány kalóriát esznek. Egy tanulmány szerint a New England Journal of Medicine, a két csoport az egyének (az egyik történelmet a diéta ellenállás nélkül), hogy hasonló volt a testtömeg, BMI, testzsír százalék, iskolai végzettség, valamint a korábbi foglalkoztatási arra kérték, hogy a jelentés, hogy hány kalóriát azt hitték, fogyasztott egy nap alatt. Mindkét csoport underreported a kalória-bevitel, amelyet nagyjából 1000 kalóriát, vagy TÖBB!

A másik oldala az éremnek, a túl kevés kalória megakadályozhatja, hogy a testem a fogyás, hogy megszabaduljon a plusz makacs zsír, mert éhen mód, szó szerint. Meg kell enni ahhoz, mielőtt a szervezet elkezdi égő tárolt zsír. Most már érted, miért nyomon az élelmiszer olyan fontos? Kövessétek az élelmiszer -, a Mérleg app ma.

8. LEGYEN JELEN, AMIKOR ESZEL.8. LEGYEN JELEN, AMIKOR ESZEL.

Nézed a TV, a számítógép, vagy a telefon, amikor enni? Te is nézi az ételt mikor eszik. Itt az ideje, hogy húzza ki, míg eszik. Tudtad, hogy az emésztés kezdődik a szemed? A szem lát, a kaját, aztán a száját enzimeket termel a nyál kick off az emésztési folyamat előtt lenyelni. Ó, mi rág? Tudod te egyáltalán, rágd meg az ételt, mielőtt lenyeled, vagy olyan gyorsan, hogy csak valamit? Komolyan, – őszinte legyek ezeket a kérdéseket. Célja, hogy rágd meg az ételt 25-ször lenyelés előtt, hogy mi a foga. Úgy érzed, levegős, dagadt, evés után? Rágás, meg igazából, amely lehetővé teszi az ételt, hogy keverjük össze a nyál, ahelyett, hogy a bendőd rekord idő alatt tud segíteni, hogy rettenetesen.

Szóval, én adtam neked, 8 helyen kezdeni. Válasszon egyet pedig a mester, majd lépni a következő. Meg tudod csinálni! Ez az “AHA pillanat” (Oprah szerint), szóval hajrá!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saveur–selffrguilt ©2019. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions